St. Bewonersgroep Kralingen-West

St. Bewonersgroep Kralingen-West is opgericht door Elizabeth Dumee en Diana Veer. Sinds vijf jaar zijn wij actief in onze wijk. St. Bewonersgroep Kralingen-West houdt zich bezig met verschillende activiteiten in Kralingen-West. 

Het motto van de stichting is “Samen wonen – samen leven maakt samen sterk”. Bewonersgroep Kralingen-West heeft als doelstelling het bevorderen van de sociale cohesie en participatie in Kralingen-West, het bevordering van samenwerken met in de wijk wonende culturen en het bestrijden van de verpaupering van de wijk Kralingen-West.

St. Bewonersgroep Kralingen-West organiseert drie keer per jaar een grote buurtactiviteit, zoals een paasfeest, oogstfeest of kerstfeest. Door middel van deze activiteiten wil de stichting de mogelijkheid creëren voor buurtbewoners om elkaar te kunnen ontmoeten, aan activiteiten deel te nemen en tegelijkertijd gezamenlijk culturele feesten te vieren. Ook worden er maandelijks activiteiten (workshops) voor senioren uit de wijk georganiseerd.

Behoeften

Kennis: Geen
Tijd: Vrijwilligers
Materiaal: Buurt- en activiteitencentrum
Geld: € Ieder bedrag is welkom

Tegenprestatie

Tegenprestatie: Tijd en inzet
Neem contact op

St. Bewonersgroep Kralingen-West

20120511112751_label blog.jpg

Adres

Wollefoppenstraat 46
3061 MZ Rotterdam

Contact

Tel: 06-42120182
Website

Thema's

Maatschappij
Gemeentewijzer
Website in 1 dag

Yes We Care TV

Yes We Care bedrijvensite

Yes We Care Theme Song

Produced by Piapella Music

Produced by Piapella Music

Laatste nieuws

Kunst tegen de verpaupering

St. Bewonersgroep Kralingen-West